Sejlklub

3.5°
0.9
SSE
M/S
 • For de yngste medlemmer er der krabbeklub med vandtilvæning, aktiviteter på stranden og på vandet.

  For junior- og ungdomssejlerne råder klubben over en stor flåde af joller bestående af optimistjoller, zoom8, feva, 29er og den olympiske klasse 49er.

  Alle kan lære at sejle, og det er muligt at avancere til næste jolletype, når man føler sig klar til det. Sejlklubben tilbyder alle børn og unge gradvis at udvikle sig, hvor vi starter med lokal sejlads ud for havnen, efterfulgt af tilbud om deltagelse i nationale stævner og endelig i internationale stævner, for de unge der ønsker at prøve dette. Det er foreningsliv for bredden, hvor vi gør langt de fleste ting sammen. Til alle hold er der dygtige trænere, der følger sejlerne tæt.

  For de unge der ønsker at træne ekstra meget, har sejlklubben i samarbejde med 6 andre sejlklubber et talent- og elitemiljø, hvor sejlere optages i særlige idrætsklasser i skolen, og morgentræner to gange ugentligt udover eftermiddagstræningen. Flere fra dette ungdomsmiljø er udtaget til det danske sejlerlandshold.

  Som en særlig høj prioritet i ungdomsarbejdet er breddesejlere og elitesejlere sammen. Flere af elitesejlerne er trænere for bredden, og tager med til stævner for at støtte og vejlede under sejladser.

  Vi sejler hele året, men i den mørkeste og koldeste tid om vinteren, er der mange sociale aktiviteter for de unge sejlere i klubben.

 • Snekkersten Skotterup Sejlklub har en aktiv voksenafdeling, der tilbyder undervisning til alle, der vil prøve/lære at sejle. Klubben råder over kølbåde, hvor der undervises i henholdsvis praktisk sejlads, kapsejlads og matchrace. Det er også muligt at tage duelighedsbevis, yachtskipperbevis eller speedbådsbevis.

  Der undervises i hold, og ud over dette kan alle deltage i vores fælles kapsejlads om mandagen, hvor mange af havnens kølbåde deltager sammen med skolebådene.

  Er du til klassiske og historiske joller, har sejlklubben også et meget aktivt Smakkejolle miljø, der sejler hver tirsdag.

  Fælles for sejlerne i seniorafdelingen er, at der arrangeres klubaftener med oplægsholdere og fælles spiseaftener, for alle der ønsker at være med.

  Endelig har klubben en sup-board aktivitet, der henvender sig til både ungdom og voksne. Efter kursus kan man frit benytte klubbens boards.

  Søg efter...